Malou (1987)

Massagepraktijk | 06 - 30 18 16 19 | info@mindful-touch.nl

Dans, Meditatie, Massage, Boeken met een levensboodschap, Wandelen, Stilte en yoga retraites, Luisteren, Delen, Vrienden en familie, Spiritualiteit, (Nuchter) Mediumschap, Tantra, Bootje varen, Tennis, Blijven ontwikkelen door workshops/cursussen, assisteren op de massage academie te Utrecht bij de massage&tantra opleiding, studies en zelfonderzoek, Healing, T.R.E (tension relaesing exercices)., gezonde voeding en meer.. is wat er bij mij hoort.

Vrijheid in verbondenheid + Leven vanuit mijn essentie
Zijn de 2 belangrijkste levenslessen voor mij, wat niet altijd makkelijk is, maar omdat de wijsheid wel in me is kan ik er op vele momenten echt 1 mee zijn en voelt dat als enorm waardevol en daarom probeer ik daar ook telkens weer opnieuw mee in contact te komen.

Masseren

Masseren brengt m`n hoofd altijd tot rust waardoor ik meer vanuit het centrum van mijn lichaam leef. Dit is ook waar er ruimte voor is tijdens jouw massage. Jou uit je hoofd halen en je lichaam gaan voelen. Ook het feit dat ik ervan houd om met mensen te werken en samen met jou te kijken en te voelen waar jouw aandacht naar toe wordt getrokken  zodat je elk deel van je lichaam, waar je spanning hebt of ni├Ęt, kan laten ontspannen, vind ik ontzettend fascinerend. Elk lichaam is anders. Elke reactie is anders. Ik heb mijn hart gevolgd en mijn hart straalt de liefde uit naar m`n handen.

Extra toevoeging: Tantra in mijn praktijk ervaren kan d.m.v. witte tantra. Als je hierover meer wilt weten mag je me dat vragen. Het is i.i.g. een hoogstaande communicatievorm waar je de relatie met jezelf en anderen dieper, zachter, vrijer, mooier kunt maken. Zonder oordeel, in alle oprechtheid en veiligheid.

Facials

Naast mijn liefde voor massage gaat mijn liefde en interesse ook uit naar de uitstraling en gezondheid van de huid. Ik geef dan ook de  bindweefselmassage voor het gezicht en verschillende gelaatsbehandelingen met producten van het merk Team Dr. Joseph. De gezichtsverzorgingslijn van Team Dr. Joseph is 100% gecertificeerd biologisch en combineert natuurlijke ingredi├źnten met de high tech van nu zodat je direct en langdurig resultaat zult zien. Tijdens alle behandelingen van Team Dr. Joseph wordt een selectie gemaakt van producten die specifiek voor jou van toepassing zijn.