Wie ben ik?

Massagepraktijk | 06 - 30 18 16 19 | info@mindful-touch.nl

Ik ben Malou Spiering (1987), ik heb zowel in Nederland als in het buitenland verschillende massage opleidingen en cursussen gevolgd en ben opgeleid tot wellnessmanager/allround masseur & schoonheidsspecialiste. Werkervaring als masseur (en schoonheidsspecialiste) heb ik naast mijn eigen praktijk o.a. opgedaan op een Amerikaans cruise schip en ik heb 6 jaar lang fulltime gemasseerd in een City spa in Utrecht.

Het vak masseren brengt m`n hoofd altijd tot rust waardoor ik meer vanuit het centrum van mijn lichaam leef. Dit is ook waar er ruimte voor is tijdens jouw massage. Jou uit je hoofd halen en je lichaam gaan voelen. Ook het feit dat ik ervan houd om met mensen te werken en samen met jou te kijken en te voelen waar jouw aandacht naar toe wordt getrokken  zodat je elk deel van je lichaam, waar je spanning hebt of ni├Ęt, kan laten ontspannen, vind ik ontzettend fascinerend. Elk lichaam is anders. Elke reactie is anders. Geweldig! Ik heb mijn hart gevolgd en mijn hart straalt de liefde uit naar m`n handen.

Naast mijn liefde voor massage gaat mijn liefde en interesse ook uit naar de uitstraling en gezondheid van de huid. Ik geef dan ook de  bindweefselmassage voor het gezicht en verschillende gelaatsbehandelingen met producten van het merk Team Dr. Joseph. De gezichtsverzorgingslijn van Team Dr. Joseph is 100% gecertificeerd biologisch en combineert natuurlijke ingredi├źnten met de high tech van nu zodat je direct en langdurig resultaat zult zien. Tijdens alle behandelingen van Team Dr. Joseph wordt een selectie gemaakt van producten die specifiek voor jou van toepassing zijn.